• 2021-06-06 08.29.18.jpg
  • 2021-06-10 20.05.42.jpg
  • 2021-06-06 14.11.17.jpg
  • 2021-06-06 08.29.37.jpg
  • 2021-06-06 14.11.27.jpg
  • 2021-06-06 08.29.05.jpg
  • 2021-06-06 14.10.39.jpg
  • 2021-06-06 14.10.46.jpg
  • 2021-06-06 08.29.52.jpg
  • 2021-06-10 20.05.03.jpg
  • 2021-06-10 20.05.12.jpg
  • 2021-06-06 08.29.31.jpg
  • 2021-06-06 14.10.56.jpg
  • 2021-05-13 18.56.30.jpg
  • 2021-06-06 08.29.11.jpg
  • 2021-06-06 14.11.36.jpg
  • 2021-06-10 20.04.52.jpg
  • 2021-06-06 14.11.02.jpg
  • 2021-06-06 08.29.57.jpg
  • 2021-05-13 18.56.25.jpg
  • 2021-06-06 08.28.54.jpg

 

Margarine  20 g
Melis 15 g
Æg ½ stk.
Mælk 3/4 dl
Gær 15 g
Mel  175 g
Palmin  
Flormelis  

 

Rør Margarine og Melis i ca. 10 min., kom ægget i og rør godt. Rør gæren ud i den lunkne mælk og bland denne i, skiftevis med melet. Ælt den, rul den ud (ikke for tykt) og stik den ud i runde kager ca. 5 cm i diameter. Læg syltetøj på det halve antal kager, smør disse i kanten med æg og læg de andre stykker over, idet de trykkes sammen med en gaffel i kanten. Stil dem til hævning, kog dem i fedt, og server dem varme, overstrøet med sigtet flormelis.